Ultralydsspisser

Hver Woodpecker spiss er designet og produsert slik, at brukeren kan være sikker på å få alle fordelene med den valgte scaleren.

Alle Woodpecker spisser matcher de originale spissene 100%. Alle kvalitetsstandarder er oppfylt og presisjonen i produksjonsprosessen er unik.

Woodpecker sertifiseringer og sikkerhetstester sikrer høyeste kvalitet. Alle produkter er CE-merkede og registrert internasjonalt.

Alle spisser er produsert med maksimal komfort i tankene. Woodpecker spisser gjør full bruk av scalerens effekt, noe som betyr høy effektivitet og redusert behandlingstid.

Woodpeckers spisser brukes på samme måte som originale spisser. Spissene brukes på de samme håndstykkene som du bruker i dag. For enda bedre komfort og lengre liv, anbefaler vi Woodpecker sine egne håndstykker for EMS og Satelec-løsninger.

Alle Woodpecker spisser er laget av høy kvalitetsstål i henhold til høyeste produksjons-, sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Noen spisser har et titanbelegg for enda lenger liv og komfort. Spissene har en lengre levetid enn alle andre spisser laget av stål og sikrer pasienten en sikker behandling.

Bestill Woodpecker Tip Book!

Vi vil gjerne sende deg en fullstendig oversikt over Woodpecker's spisser. Vi sender det til deg via e-post hvis du oppgir din e-postadresse.

preload spinner

preload spinner
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Woodpecker's sertifiseringer og sikkerhetstest sikrer høyeste kvalitet. Alle produkter er CE-merket og registrert internasjonalt. Alle spisser er produsert med maksimal komfort i tankene.

Woodpecker spisser benytter al scalerens effekt, noe som betyr maksimal effektivitet og redusert behandlingstid.

Woodpecker spisser brukes på samme måte som originale spisser. Spissene brukes på de samme håndstykkene du bruker i dag. For enda bedre komfort og lengre levetid, anbefaler vi Woodpecker's egne håndstykker for EMS og Satelec-løsninger.

Alle Woodpecker spisser er laget av høy kvalitets stål i henhold til høyeste produksjons-, sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Noen spisser har titanbelegg for enda lenger levetid og komfort.

Spissene har lengre levetid enn alle andre spisser laget av stål og sikrer pasienten en sikker behandling.

 

Les mer i bloggen her