Hvordan velger jeg riktig spiss for min skaler?

opprettet den under Woodpecker skalerspisser

Hvordan velger jeg riktig spiss for min skaler?

Hvordan velger jeg riktig spiss for min skaler?

Ja, dette er et spørsmål vi ofte blir spurt om.

Med det store utvalget som er i spisser av Woodpecker, er det mye å velge mellom.

Men først og fremst er det viktig å vite hvilket merke din skaler er. Woodpecker produserer spisser for praktisk talt alle de forskjellige merkene. Dette gjelder både EMS, Sirona, Kavo Sonicflex, Kavo Piezolux, Kavo Sonosoft, LM, Satelec og mer.

Spissene til de enkelte merkene har forskjellige former for tilkobling. Derfor kan du ikke bruke andre spisser for ditt produkt. Du må bare velge den rette.

Vi vil selvsagt hjelpe deg. For enkelhets skyld har vi derfor delt opp de spissene som passer til dem. Så det er lett å finne akkurat de alternativene du har.

Mange Woodpeckerspisser svarer nøyaktig til spisser som du allerede kjenner. For eksempel tilsvarer spissen P3T EMS-spissen PS. Men du finner også et stort utvalg av spisser som du bare kan få i god Woodpecker kvalitet. Dermed får du med Woodpecker et utvalg spisser som er mye større enn du kan få andre steder.

Hvis din skaler har en endo-funksjon, vil du også finne et stort utvalg av endospisser. Vi har samlet disse i sine egne grupper. Da er de enkle å finne.

Holdbarhet, funksjon og pasient vennlighet er nøkkelordene når det gjelder Woodpecker produksjon av skalerspisser. Når du sammenligner prisen på spissene, ser du raskt at du har den riktige løsningen og den rette kombinasjonen av pris og kvalitet. Ganske enkelt er det ingen bedre løsning.

Det er derfor ingen grunn til å velge de mye dyrere løsningene som er tilgjengelige på markedet. Disse gir ikke ytterligere fordeler til klinikken eller pasienten.

I den pågående produktutviklingen ved Woodpecker ble det raskt oppdaget at mange skalerspisser og piezon spisser slites ut raskt. Dette gjelder også de originale merkene. Av denne grunn ble det foretatt langsiktige løsninger hvor lengre holdbarhet kunne bli tilbudt. Løsningen var at noen spiser i dag kommer med et titanbelegg. Du kan tydeligvis kjenne disse spissene, da overflaten ser ut som gull.

Selvfølgelig er det ikke gull, men titanbelegget som gir denne gullfargen. Titanbelegget gir en langvarig holdbarhet som er estimert til rundt 20%. Vi selger disse spissene uten ekstra pris. En ekstra fordel for deg når du velger Woodpecker for Piezon.

Kan du bruke Woodpecker spisser sammen med andre produsenters utstyr? Svaret er et klart JA. Woodpecker er i dag verdens største produsent av skalerspisser. Produksjonen foregår med noen av verdens mest avanserte maskiner. Toleransene er innenfor svært smale grenser, slik at du umiddelbart kan bruke spissene sammen med Piezon fra EMS, Sirona, Kavo, LM, NSK og Satelec.

Videre har Woodpecker et myriade av patenter, og selskapet har en av de største utviklingssentrene i tannverdenen.

Alle Woodpeckerprodukter er godkjent i henhold til gjeldende regelverk. De er selvfølgelig CE-merkede og godkjente også i henhold til de strenge amerikanske regler.

Woodpecker skalerspisser brukes daglig av tannleger som setter kvalitet først. Gjennom hele Skandinavia. Har du ikke startet med Woodpecker ennå? Så er det på tide å prøve.

 

Se spissene i nettbutikken

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din