En endomotor med en forskjel. Eller fler.....

Opprettet den under Ai-Motor

En endomotor med en forskjel. Eller fler.....

Endomotorer er en rekke nye produkter som har kommet på markedet de siste årene.

Når du bruker en momentstyrt endomotor, settes hastighets- og dreiemomentverdiene til produsentens anbefalte hastighet. Det minimerer muligheten for perforering og ødeleggelse av instrumentet.

Bruken av en motor med lavt dreiemoment under det enkelte instrumentets elastiske grense vil redusere sannsynligheten for skade på instrumentet. Dette kan være farlig under endoprosedyrer.

Flere forskjellige motorer har blitt introdusert til markedet. De fleste har sine egne tilknyttede filsystemer. Eksempler inkluderer VDW Reciproc, Sendoline S5, Maillefer X-Smart, etc.

Woodpecker ønsket å utvikle en eksepsjonelt avansert og holdbar endomotor. Den skal dekke eksisterende systemer på markedet, slik at tannlegen kan nøye seg med bare en endomotor og likevel dekke alle systemene på markedet. Det lyktes med den nye Ai-Motor, som er den første børsteløse endomotoren på markedet. En børsteløs motor er en enklere design enn den typen motorer som er utviklet av andre produsenter. På den annen side er det en betydelig dyrere konstruksjon, mens den enkle konstruksjonen gjør at du kan forvente lengre holdbarhet og færre mangler. Likevel har Woodpecker klart å være ekstremt konkurransedyktig på pris. Faktisk er Ai-Motor den billigste enkeltmotoren på markedet. Det er altså ren vinn-vinn.

Så hva betyr det at Ai-Motor kan brukes med de forskjellige filsystemene på markedet? Disse filsystemene er allerede kodet i motoren. Klar til bruk. I tillegg er det mulig å kode ytterligere 10 forskjellige.

Ai-Motor er avansert, men enkel å bruke og kan brukes med både reciprokerende rotfiler og vanlige maskinfiler!

En betydelig fordel med Ai-Motor er det lille hodet, som faktisk er det minste hodet på markedet. 8 mm i diameter og bare 9,7 mm i høyden. Det er dermed lettere å komme til på vanskelig tilgjengelige steder. Dette er et poeng som brukerne er veldig glade for. La meg også nevne en fordel: Endomotoren kan justeres frem og tilbake i trinn i trinn på 10 °. Du har altså ingen obligatoriske bevegelser. Du bestemmer selv.

Ai-Motor er selvfølgelig trådløs. Motoren er utstyrt med et 2000 mAh litiumbatteri og lades og lagres enkelt i stativet. Brukeren har dermed god kapasitet for flere dagers bruk.

Med Woodpecker’s Ai-Motor får du også en innebygd apex locator. Du har derfor nøyaktig rotmåling i sanntid. Woodpecker er allerede anerkjent for sine nøyaktige rotmålinger. Golden Standard gir deg dermed 98% nøyaktighet. Det er ikke noe bedre.

Designet til Ai-Motor er optimalisert. Håndteringsegenskapene er utmerkede. Og vektbalansen er designet slik at endomotoren passer godt i hånden. Dette reduserer utmattelse i hånden og gjør bruk enklere og tryggere.

Du kan også nyte et lavt støynivå: maks. 49 dB.

Woodpecker er i dag en av de mest progressive og anerkjente utviklerne i tannindustrien. Selskapet har en rekke internasjonale patenter og har en av bransjens største utviklingsavdelinger. Dette har gitt oss mange avanserte produkter. Ai-Motor er bare det siste vi er stolte av å introdusere i Norge. Tilnærmingen til nye produkter spiller godt med vår filosofi om rimelige priser og avanserte produkter. Ai-Motor er da både den billigste og mest avanserte endomotoren på markedet. Så Woodpecker har igjen en succes. Jeg stoler på at du også vil bli en fornøyd bruker.

Du finner Ai-Motor her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din