Skalerspisser for EMS Piezon

Skalerspissene matcher EMS håndstykker samt Woodpecker håndstykkene HW-3H, HW-5L, HW-6 og HW-6L som alle er fullt kompatible med de tilsvarende EMS håndstykkene.

Woodpecker for EMS er 100% kompatibel med EMS spisser og håndstykker.

For optimal bruk av Piezon skaler, anbefaler vi at du bruker den med Woodpeckers håndstykker og spisser.


Vi blir ofte spurt hvorfor du bør bruke Woodpecker spisser sammen med EMS Piezon løsningen din.

Det kan være mange svar, men kort sagt, både brukere og pasienter får mest mulig nytte av Woodpecker's spisser.

Men bør vi gå i detalj, Woodpecker spisser til EMS er 100% kompatible med alle EMS løsninger for EMS Piezon. Du kan bytte til Woodpecker-tips med en gang. Og du trenger ikke rare stikkontakter, overganger, adaptere, etc. Bare skru din Woodpecker-spiss på, og det er akkurat det samme som om du bruker en EMS-spiss. Det kan ikke være enklere.

Utvalget av spisser for Woodpecker er stort, men du har fortsatt de spisser du kjenner. Så grasile  spisser, universalspisser og alle de andre finner du hos Woodpecker. De har bare noen andre navn. Men kvaliteten er høy og spissene er klare til bruk.

Mange Woodpecker spisser har et titan belegg. (Noen kaller det et gullbelegg). Titan har egenskapen at den er hardere enn stål. Disse spissene varer dermed lengre tid enn tilsvarende spisss i stål. Likevel tar vi ikke ekstra for disse spissene. Vi vil gjerne gi deg en god opplevelse.

Woodpecker spisser er selvfølgelig godkjent etter de høyeste standardene. Således er de selvfølgelig CE-merket og merket i henhold til US FDA-standarden.

Alle spisser leveres med en gratis nøkkel, så du er klar til å bruke umiddelbart.

Du sparer mye penger ved hjelp av Woodpecker spisser. Det kan være over 1000 kr per stk.

Netto Dental er den offisielle forhandleren av alle Woodpecker-produkter. Vi får bare produktene direkte fra fabrikken. Det beskytter mot dyre mellommenn, og du er garantert eksklusivt originale produkter.