Hvordan kan du selge en LED herdelampe for bare 4.499 KR?

opprettet den under LED.H herdelampe

Hvordan kan du selge en LED herdelampe for bare 4.499 KR?
Hvordan kan du selge en LED herdelampe for bare 4.499 KR?

Vi vet alle viktigheten av å ha en god og effektiv herdelampe.

Tidligere brukte alle de kjente halogenlamper til å herde kompositter, resin, kompomerer, etc. I dag har LED-lampen overtatt. Og med det, har herdetidene blitt betydelig mindre mens du unngår problemer med sprungne pærer.

Når den første LED-lamper kom på markedet betydde det også stigende priser. På de store selskapene i bransjen, har prisene aldri egentlig kommet ned siden. Kanskje til og med tvert imot.  Og det er virkelig overraskende.

At en herdelampe hos noen produsenter koster opp til 20.000 kr fungerer slet ikke.

Når vi først presenterte LED. H herdelampen fra Woodpecker, vi bare måtte ha det i sortimentet. Det hadde alle fasiliteter som mange ville trodd tilhørte de dyreste lampene.

 

  • 3 ulike metoder for herding
  • Lang batterilevetid
  • Trådløs bruk
  • Utskiftbar lysleder
  • Utskiftbart batteri

 

Ja, jeg kunne fortsette. Og så har den 70 dagers stand by og samtidig full herdekraft, selv ved lav batteritilstand. Det var virkelig en nyhet da. Og det er fortsat noe som ikke finnes i alle LED-lamper.

Men er LED. H også effektiv? JA! Ingen tvil om det. Lampen herder 4-5mm i 5 sekunder. Dybde på herdingen varierer litt. Avhengig av merke og farge. Du kan teste herdedybden på ditt eget produkt.

Vi fikk lampen testet i daglig bruk i flere klinikker. Alle svarene var entydige. LED. H fra Woodpecker er et kvalitetsprodukt.

Det stemte perfekt godt med oppfatningen kundene har hatt med produkter fra Woodpecker.

Noen kan da kanskje har ideen om at det sannsynligvis ikke oppfyller kravene fra myndighetene. Disse menneskene er tydeligvis feil. LED.H har alle godkjenninger. LED.H er CE merket i henhold til reglene, og er også godkjent i henhold til strenge amerikanske FDA regelverket.

For flere år nå har vi solgt denne banebrytende herdelampe fra Woodpecker. Og kundene er megaglade for det. Salget er enda økende. Heldigvis, mange tannleger finner at herdelamper ikke trenger å koste 20 000 kr. tvert imot, kan man bare investere 4.499 DKK.

Jeg har ofte blitt spurt om hvordan vi kan selge en lampe under 4 500 kr. Andre steder koster et lignende produkt kanskje 20.000 kr. Svaret er enkelt. Fokuser på kostnader, direkte import og ingen kostbare mellomledd.

La meg dele denne lille historien. Nesten 4 år siden fikk vi en forespørsel fra en klinikk som kjøpte en LED. H for å ha den som en ekstra lampe for sine 6 andre herdelamper. Det viste seg å være en god beslutning. I dag bruker klinikken bare LED. H. Som de andre lamper brøt, kjøpte man LED.H i stedet. Og alle lampene fortsetter å bruke de originale batteriene.

Vi er stolte av at Woodpecker produkter, inkludert denne utmerkede LED.H herdelampen i dag regnes som kvalitetsprodukter. Og prisnivået er opprettholdt. Vi har derfor det beste forholdet mellom pris og kvalitet tenkelig.

Og en investering på bare 4.499 kr er allt du trenger.

 

Les mer om den originale LED.H her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din